Dvärgschnauzervalpar
Laura och Chili väntar valpar i mitten av januari.Trepés Gild Smart och Kissmeths Läckra Laura (Laura bara valp på bilden)

Pappan till de blivande valparna heter Trepés Gild Smart och kallas för Chili. Chilis pappa kommer från England och är en hane som jag varit intresserad av sen tidigare, men tycker att hans son Chili är minst lika bra. Chili är en glad, social kille med bra päls och väldigt fina peppar och salt färger. Chili har utställningscertifikat på utställning och är ögonlyst utan anmärkninng.

Kissmeths Läckra Laura är en genuint trevlig och stabil tik med bra pälskvalité. Hon följer med mer än gärna på jogginturer, hänga med på aktiviteter men kan också ta det lugn i hemmets sköna vrå. Lauras pappa är efter en av våra inköpta avelshannar, Riesenspass Absolut (Torsten). Hennes mamma är den superfina och trevliga tiken SE UCH La Leias Amazing Amira. Laura är ögonlyst utan anmärkning.


Kullarna kommer att uppfylla dvärgschnauzerringens valphänvisningskrav och kommer förstås att även uppfylla SKKs regler. Jag förväntar mig trevliga och snygga valpar ur denna kombination. Är du intresserad av en valp så hör av dig så kan vi prata mera!

Marie Bäckström
tel 070-433 55 45 eller 08-583 601 95