Dvärgschnauzervalpar
Stina och Rebus har fått valpar, det finns en tik att boka och vi vill ha ut en tik på halvfoder i norrort Stockholm. Redo för sina nya hem vecka 10.KORAD C.I.B NORD UCH LT CH SE UCH FI UCH NO UCH RLDN SEVCH SE JV-12 JWW-13 SE V-14 Hildebert's Rebus och ArbaQ's Xlnt Xstas

Pappan heter Hildebert Rebus och är en av Sveriges mest välmeriterade hanhundar. Han är mycket god mentalitet i kombination att han är mycket snygg. Han har blivit utsedd till både Juniorvärtldsvinnare och Världsvinnare. Rebus är ögonlyst utan anmärkning.

ArbaQ's Xlnt Xstas (Stina) är en otroligt trevlig och mysig tik med en fanstastiks pälskvalite, både i struktur och färg. Normalt sett så bor hon på Gotland och har därför inte visats på speciellt många utställningar Stina är ögonlyst utan anmärkning,

En tikvalp går att boka till rätt hem. Dessutom så söker jag en sk halvfodervärd eller som det heter enligt SKK, "köp med bibehållen avelsrätt" till en av tikarna. Personen måste bo i Stockholm, helst norrort och vara intresserad av pälsvård. Ring om du tror att du är rätt person så kan jag berätta mer.


Kullen uppfyller dvärgschnauzerringens valphänvisningskrav och kommer förstås att även uppfylla SKKs regler. Jag förväntar mig trevliga och snygga valpar ur denna kombination. Är du intresserad av en valp så hör av dig så kan vi prata mera!

Marie Bäckström
tel 070-433 55 45