Dvärgschnauzervalpar

Vi har två valpar födda 2023-09-18 som söker hem.Jag har två dvärgschnauzervalpar som söker hem. En otroligt rejäl och följsam kille (till vänster) och en härlig lovande tös (till höger). De har färgen peppar och salt och är födda 18 september 2023.

Föräldrarna är sunda härliga hundar. Mamman har jag fött upp själv och dessa valpar är femte generationen som jag har fött upp. Alla i hemma miljö där de får häng med i de dagliga aktiviterna, skrammel och buller från köket, träffa barn och vara med familjen samt förstås vara ute och härja i trädgården.

Mamman (ArbaQ´s Gina Lollobrigida) som till vardags kallas för Stina är mycket sparsamt utställd, men har två mycket utställningsmeriterade syskon som båda är utställningschampion. Stina har en fin peppar och salt färg och mycket sträv päls, liksom i rakt nedstigande led på hennes möderne (CH ArbaQ´s Yentl- CH ArbaQ's Magnolia- ArbaQ´s Fillipa K- ArbaQ´s Abra Kadabra- Kinorla On the Move). Sträv päls är något jag som uppfödare försöker prioriterade i mitt avelsarbete. Tillsammans med friska sunda individer med trevligt temperament. Självklart är både mamman och pappan till valparna ögonlysta och fullt friska. Mamma Stina är en fantastisk lätt och okomplicerad hund som är positiv till allting och var en fantastisk mamma.

Pappa till valparna är DK UCH LT CH SE UCH Galahad Pride Absolut som till vardags kallas för Pluto. Förutom att vara en mycket snygg herre, med tanke på alla utställningstitlar, så är han en trevlig framåt herre med sträv päls och ett typiskt schnauzertemperament. Han kommer ifrån Polen och har en intressant stamtavla med kända hundar från bland annat Spanien och Ryssland Jag är jättenöjd med hur valparna utvecklas till fantastiska individer, påhittiga, busiga, nyfikna ocgh framåt samtidigt som dom älskar att sitta i knät och mysa framför TVn.

Allt enligt SKKs rekommendationer och avtal. Är du intresserad skicka ett mail till mbackstrom49@gmail