Dvärgschnauzervalpar
En tik och tre hanar födda v 20Trepés Gild Smart och ArbaQ´s Vanilla

Pappan heter Trepés Gild Smart och kallas för Chili. Chilis pappa kommer från England och är en hane som jag varit intresserad av sen tidigare, men tycker att hans son Chili är minst lika bra. Chili är en glad, social kille med bra päls och väldigt fina peppar och salt färger. Chili har utställningscertifikat på utställning och är ögonlyst utan anmärkninng. Vi är så nöjda med vår senaste kull som också har Chili som pappa att vi bestämde oss för att använda honom även till denna kullen.

ArbaQ´s Vanilla kallas till vardags för Frida och är en trevlig och välkroppad tik med mycket bra pälskvalité. Fridas mamma är vår tjusiga danska Starlings Anais och vår egenuppfödda ArbaQ´s Muskot. Båda föräldrardjuren har certifikatkvalitet på utställning. Frida själv är även hon utställd med certifikatkvalitet och är ögonlyst utan anmärkning,

Frida är ultraljudad och visst fanns där små blivande valpar.Jätteskoj och spännande!!!


Kullen uppfyller dvärgschnauzerringens valphänvisningskrav och förstås att även SKKs regler. Jag förväntar mig trevliga och snygga valpar ur denna kombination.

En kull valpar väntas till slutet på vecka 21WW-15 C.I.B. SEUCH Little Star de Trufas Negra och Duvshanya From Spicy Land

Pappan heter WW-15 C.I.B. SEUCH Little Star de Trufas Negra och kallas för Messi. Messi är förutom att vara en otroligt snygg hund, Världsvinnare som han är, även en vädligt mysig kille. Jag har använt Messi en gång tidigare och är fantastikt nöjd med resultatet så det känns väldigt spännande att kombinera ihop dessa två linjer. Messi är ögonlyst utan anmärkning.

Duvshanya From Spicy Land kallas till vardags för Shanya och är en trevlig tik med mycket lek i sig. Shanya kommer från Estland och har för med sig för min kennel lite nya blodslinjer. Shanya är utställd med certifikat i Ungern och vi hoppas att hon ska komma ned en gång till för att slutföra sitt championat. Hon är ögonlyst utan anmärkning.

Shanya är nu riktigt tjock så vi vet med säkerhet att där är små blivande valpar.Jätteskoj och spännande!!!


Kullen kommer att uppfylla dvärgschnauzerringens valphänvisningskrav och kommer förstås att även uppfylla SKKs regler. Jag förväntar mig trevliga och snygga valpar ur denna kombination. Är du intresserad av en valp så hör av dig så kan vi prata mera!

Marie Bäckström (marie.backstrom@ri.se)
tel 070-433 55 45