Dvärgschnauzervalpar
Vi väntar valpar under vecka 20



Trepés Gild Smart och ArbaQ´s Vanilla

Pappan heter Trepés Gild Smart och kallas för Chili. Chilis pappa kommer från England och är en hane som jag varit intresserad av sen tidigare, men tycker att hans son Chili är minst lika bra. Chili är en glad, social kille med bra päls och väldigt fina peppar och salt färger. Chili har utställningscertifikat på utställning och är ögonlyst utan anmärkninng. Vi är så nöjda med vår senaste kull som också har Chili som pappa att vi bestämde oss för att använda honom även till denna kullen.

ArbaQ´s Vanilla kallas till vardags för Frida och är en trevlig och välkroppad tik med mycket bra pälskvalité. Fridas mamma är vår tjusiga danska Starlings Anais och vår egenuppfödda ArbaQ´s Muskot. Båda föräldrardjuren har certifikatkvalitet på utställning. Frida själv är även hon utställd med certifikatkvalitet och är ögonlyst utan anmärkning,

Frida är ultraljudad och visst fanns där små blivande valpar.Jätteskoj och spännande!!!


Kullen kommer att uppfylla dvärgschnauzerringens valphänvisningskrav och kommer förstås att även uppfylla SKKs regler. Jag förväntar mig trevliga och snygga valpar ur denna kombination. Är du intresserad av en valp så hör av dig så kan vi prata mera!

Marie Bäckström
tel 070-433 55 45