Dvärgschnauzervalpar
Laura och Chili har fått valpar, En kille finns att boka. Leveransklara i mitten av marsTrepés Gild Smart och Kissmeths Läckra Laura (Laura bara valp på bilden)

Pappan heter Trepés Gild Smart och kallas för Chili. Chilis pappa kommer från England och är en hane som jag varit intresserad av sen tidigare, men tycker att hans son Chili är minst lika bra. Chili är en glad, social kille med bra päls och väldigt fina peppar och salt färger. Chili har utställningscertifikat på utställning och är ögonlyst utan anmärkninng.

Kissmeths Läckra Laura är en genuint trevlig och stabil tik med bra pälskvalité. Hon följer med mer än gärna på jogginturer, hänga med på aktiviteter men kan också ta det lugn i hemmets sköna vrå. Lauras pappa är efter en av våra inköpta avelshannar, Riesenspass Absolut (Torsten). Hennes mamma är den superfina och trevliga tiken SE UCH La Leias Amazing Amira. Laura är ögonlyst utan anmärkning,

Jag söker även en sk halvfodervärd eller som det heter enligt SKK, "köp med bibehållen avelsrätt" till en av tikvalparna. Personen måste bo i Stockholm, helst norrort och vara intresserad av pälsvård. Ring om du tror att du är rätt person så kan jag berätta mer.


Kullarna kommer att uppfylla dvärgschnauzerringens valphänvisningskrav och kommer förstås att även uppfylla SKKs regler. Jag förväntar mig trevliga och snygga valpar ur denna kombination. Är du intresserad av en valp så hör av dig så kan vi prata mera!

Marie Bäckström
tel 070-433 55 45