ArbaQ´s Kennel
T-kullene: Nenevale Holmer
u: LP1 Korad SUCH FINUCH INTUCH Stablemaster´s Bric-a-brace
Födda 2000-02-05
9 valpar. Alla mentaltestade(MUH) med godkända skott.

Korad ArbaQ´s Tuva, Hd A
Läs mer på hennes egna sida


Korad LPI SUCH FinUCH DkUCH NordUCH ArbaQ´s Trick or Treat, Hd A
Maja
Maja 3 år gammal
Maja

Maja 1 år gammal


Maja, som var den största tjejen i kullen har vuxit upp och blivit en riktig snyggt tik och ägs av Maud Kaddik.
Maja är svensk, finska och dansk utställningschampion. Maja har också blivit uppflyttad till högre klass spår. Maja har tre första pris i lydnadsklass 1 och är korad.

Korad SUCH FinUCH ArbaQ´s Team Leader, Hd A
Boss som han heter till vardags är en hund som har mycket höga tankar om sig själv. Boss är svensk och finsk utställningschampion. Boss är uppflyttad till högre klass spår och godkänd på korningens mentaldel med 159 poäng.Boss 6 år gammal, bilden tagen på riesenlägret, juli 2006.


Boss fyra år gammal.

Boss 2,5 år

Boss 1,5 år

LP1 Korad ArbaQ´s Titus, Hd A/B
Titus bor i Katrineholm med sin husse Tord. Titus har även ett första pris i lydnadsklass 2. Titus har dessutom provat på det här med utställningar också, ju mer "taggad" Titus blev i utställningsringen, ju mer skeptisk blev husse till det här med utställningar. Fast det blev ju CK trots allt.Titus tävlar i högre klass sök och i elit klass spår.

Mer foton på Titus


LPI LPII ArbaQ´s Tussilago, Hd A
Alva är en synnerligen hörsam dam som älskar att vara sin matte Erica till lags. Alva har tre första pris i lydnadsklass 1 och 2. Alva är även godkänd i lägre klass sök.ArbaQ´s Tummelisa, Hd A
Lisa bor i Göteborg och är hemmahörande hos familjen Örtberg. Lisa har precis påbörjat sin utbildning till räddningshund. Vi önskar husse Göran och Lisa lycka till!ArbaQ´s Tingeling, Hd C
Sally bor med sin familj, matte Therese, två barn och sambo i Tyresö. Sally är en arbetsglad dam som tillsammans med matte tävlat i lydnadsklass och har flera gånger fått 10 på helhetsintrycket!! Sally är uppflyttad till lydnadsklass 2. Vi önskar ekipaget all lycka på framtida tävlingar.


Sally och Therese
Sally och sin kanin.