ArbaQ´s Kennel
Kinorla On the Move "Stina"

Stina Stina
Stina, Mars 2006


Stina Stina
Stina, Juni 2005
Stina
Stina
>


Kinorla On the Move
Född 03-03-30
e. CH Risepark Firm Favorite
u. IR CH Kinorla Just Blame Me (Bild)
Uppfödare: Mr och Mrs Cochrane, Irland
Ägare: Maud Kaddik, Haninge

Stamtavla
Mer bilder på Stina


Lilla Stinas historia började när Sylvia och jag besökte Crufts utställningen. Bland dvärgschnauzrarna fanns det tre kullsyskon som stack ut rejält från kenneln Kinorla i Nordirland. Två flickor och en junior hanne.

Det visade sig också att jag hade stött på deras uppfödare i samband med ett tidigare Englandsbesök. Mr and Mrs Cochrane, dom föder även upp riesenschnauzer. Spontant så gratulerade jag till goda utställningsresultat och frågade om dom kunde tänka sig att sälja en hund till Sverige. På den vägen är det…..

Dom hade tänkt göra om samma kombination som den här syskonskaran. Självklart så jag att jag var intresserad av en valp. Tiken gick tom och vid andra omförsöket så blev det något strul så det blev bara en valp så månaderna blev till år och slutligen så skulle dom para barnet s.a.s och dom undrade om jag var intresserad av en valp. Och då sa jag Ja efter att ha väntat nästan 2 år på en liten dvärgvalp. Jag vill ha den okuperad sa jag. OK, sa Anne men då blir det en chansning eftersom jag måste välja ut den åt dig redan efter 2 dagar. Helt OK sa jag.

När Stina var tre månader och alla papper fixade så åkte Thomas och jag på kombinerad "hämta hund" och semester till Nordirland. Vi bilade runt i ett par dagar och sen besökte deras kennel. Supertrevligt. Detta är historien om Stina…som visade sig bli en pigg, framåt och kavat dam.

Stina är mamma till vår A, B och E-kull.