ArbaQ´s Kennel
2001 2002
2003 2004
2005 2006
2007 2008
2009 2010
2011 2012
2013

Aktuellt - 2014


24 juli
Semestertider! Vadhar då hänt? Jo jag har brytit armen. Jättedumt och onödigt, men så är det..... Innan detta hände kändes det som om jag mest tränat hund och trimmat lite grann. .

Det som jag däremot kommer ihåg är att Hexa och jag startade i BLS2 den 27 juni och blev godkända. Hexa gjorde sista sämsta spår ever, både på träning och tävling. Osäker, dåliga vinklar, blindmarkering, äta gräs i spåret, ja allmänt dålig. Jag är ytterst tacksam att trots detta så fick vi 70 poäng och hade fortfarande chans att bli godkända. Lydnaden gick bättre, trots att vi missade sättandet. Vi fick där ihop 87 poäng och var därmed godkända. Så skönt!

Så har även Maggie (ArbaQ´s Magnolia) och Anna (Starlings Anais) ögonlysts på strömsholm och deras ögon var helt utan anmärkning.

Därefter så har vi hunnit med två hundläger där vi tränat IPO. Nyttigt och givande och väldigt peppande! Sista utställningen som vi varit på var den Internationella utställningen i Köping. Socker fick ett Vg och Maggie fick Exc2, CK, 2btkl, R-certifikat, R-CACIB. Nedan två bilder på tjejerna....


ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Sockervadd.


15 juni
Tiden springer verkligen i väg. NU har alla valpar flyttat till sina nya hem. Allt verkar går bra och jag känner mig nöjd. Har tagit det lite lugnt på träningsfronten men hunnit med en utställning i Avesta med Maggie och Socker. Socker kom tvåa i valpklass med Hp och Maggie fick Very Good. Nedan en bild på Socker...


ArbaQ´s Sockervadd, 8 månader.


ArbaQ´s Sockervadd, 8 månader.


Idag så har söta Qarusell ställts ut i Vännäs, både Qarusell och Jennie skötte sig utmärkt och fick Very Good av domare Svante Frisk. Nedan en gammal bild på henne tagen tidigare under våren....


ArbaQ´s Qarusell.

Den 7 juni så fyllde N-kullens dvärgar hela tre år. Ett stort grattis till er!!! Hipp hipp Hurra!!! Och nu på tisdag så blir K-kullen 4 år, ett stort grattis även till er!!!

Avslutar med några bilder på Hexa i spårartagen. Adios amigos!!!


ArbaQ´s Narnia alias Hexa


ArbaQ´s Narnia och jag....


ArbaQ´s Narnia alias Hexa

1 juni
Återigen har jag varit dålig med uppdateringar och det har hänt massor. Bland annat så har jag och Hexa debiterat i IPO 1 på Enköpings Bk, det gick riktigt bra vi fick 92 på spåret, 90 på lydnaden och 84 på skyddet. Så himla skoj!!!

Sedan så har det varit utställning. Snälla Inger tog med sig Maggie till Österbybruk när jag tävlade. Maggie fick Exc4 och Ck i öppen klass. Sedan nu i helgen så var i det dax igen i Norrköping, denna gång blev det endast Vg för Maggie. Sockervadd var också med och kom på fjärde plats i valpklassen.

Vi har under veckan också haft besök av Marie-Louise, Cattis och Camilla. Jättetrevligt! Nedan kommer några bilder på valparna.


Hane 1, 7 veckor gammal.


Hane 1 igen.

Idag så fyller dessutom min dvärg-J-kull 4år. Det var Exits första kull och bestod endast av en kille, ArbaQ´s Johnny B Good. Hipp hipp Hurra till dig!!!

Vi har under veckan också haft besök av Marie-Louise, Cattis och Camilla. Jättetrevligt! Nedan kommer några bilder på valparna.


Hane 1, 7 veckor gammal.


Hane 1 igen.


Hane 2, 7 veckor gammal.


Hane 2 igen.


Hane 3, 7 veckor gammal


Hane 3 igen


Åh så lilla tjejen, 7 veckor!


Söttjejen igen.

19 maj
Ja det här med att jag ska bli frisk verkar dra ut på tiden.....men jag ska inte störa er med det utan istället låta er njuta av några valpbilder på T-kullen som nu är 5,5 veckor. I det fina vädret så fick dom vara ute och skutta på gräsmattan.


Här är vi ute och spatserar och upptäcker världen.


Fullt med intressanta saker.....


Intressanta dofter......


Hej på dig du!


Visst är jag söt!

II fredagskväll så kom Peter och Jennie med Hera och Qarusell på besök. Jennie är så duktig på att trimma Qarusell. Tycker nog att Qarusell liknar Kola en hel del och det vore ju inte konstigt eftersom dom är syskon. Rejält kroppade, välutfyllda fronter och små. Det är ju så att när man hartagit bilder, det är först då man ser vad som borde förbättras, men håll tillgodo ändå.....


ArbaQ´s Qarusell.


ArbaQ´s Qarusell.

12 maj
Ja trots att det är vår så har det varit ett riktigt skitväder, kallt och regningt. Lika bra det eftersom jag varit sjuk. Tiden den bara springer så att jag inser att jag missat lite födelsedagar, dels min riesen Q-kull som blev hela 8 år den 7 maj och dels min riesen O-kull som blev 6 år den 10 maj. Ett stort rungande grattis till er! Hipp hipp hurra!.

Nedan har ni en bild på Q-kullen och Vidar. Herrejisses vad Vidar var lite då.....vi bodde i Enebo och jag kommer ihpg att han gillade att springa naken bland valparna och vi sade "Vidar var försiktig, dom kommer att bita dig i snoppen". Ja man kommer ihåg knepiga saker.....

Sedan har vi då O-kullen som var en speciell kull med otroligt trevliga vovvar men ganska självständiga. De tyckte att om dom var flera stycken valpar så kunde dom "hänga" ensam i skogen bakom vårt hus i Enebo, fanns väl ingen anledning att hålla sig nära huset när man kunde vara på upptäcktsfärd. Nedan har ni en underbar bild på Emil och Ove när vi alla var och spelade lite på driving rangen (stavas det så?). Se och njut! Hade barnen samma solhatt på sig tro?


Vidar 3 år och en Q-valp.


Emil 1 år och Ove.

9 maj
Ja så har jag återigen varit dålig med uppdateringar. Dels har jag fokuserat mycket på hundträning men har också den senaste veckan varit skjuk. Lyckats på något obegripligt få lunginflammation och dessutom fick jag fel antiobiktika. Men snart är jag på banan igen....:)

Nu åter till de små söta valparna, vilken superpäls! Så häftigt och det ska bli spännande att följa deras utveckling, nedan kommer ett gäng bilder på valparna tagna idag 4 veckor gamla..


Här håller vi på att utforska världen och vi börjar med köket.


En matta kan vara intressant....


Ett köksgolv kan vara fullt med intessanta saker...som behöver undersökas...


Bara att kika upp på stolar kan vara intressant....


Kolla en leksak säger tösen!!


Vad är detta?


En liten pojke och en leksaksapa!


Efter att ha utforskat världen ett tag blir man trött....


Vad är detta en? Någon slags gremlin eller något?


En bild på en hopskrynklad liten pojke. Harnåg aldrig tidigare sett en sån "liggstil"


Här tuttar vi på kära morsan!


Ett gäng söta valpar

27 april
Dagarna går i ett så snabbt tempo att jag inte hinner med att uppdatera. Åter tillbaka till förra helgen. Dagen efter MH så var det utställning i Kista. Det gick inte så tokigt. ArbaQ´s Sockervadd blev BIR-valp och sen var Frida så himla snäll att visa Socker i finalen. Tyvärr blev hon inte utplockad som en av de fem bästa-

Frida och Socker i Finalen

Frazze (ArbaQ´s Palladium) fick Vg i unghundsklass medan Xtravaschnauza Isotope och Inger travade till sig Exc1 i öppen klass, ck, Reserv-Cert och fjärde bästa hanhund. Inte illa alls! Iso är ju dessutom pappa till våra valpar så det kändes extra roligt!! Grattis Inger!


Xtravaschnauza Isotope

Starlings Anais Exc3 i unghundsklass och Maggie (ArbaQ´s Magnolia) fick Excellent. Jag kände mig allmänt urblåst och var trött men var otroligt glad åt Isos Reserv cert.

Starlings Anais

Nu till helgens aktiviter, dvs utställning i Västerås. Jeanette Lemmeke dömde. Lilla söta Sockervadd lyckades bli BIR-valp även denna gång i hård konkurrens. Det var hela fem stycken tikvalpar anmälda i klassen. Söta Socker travade positivt och viftande på svansen till sig en första plats. Gulle-pluttan!


ArbaQ´s Sockervadd, 6 månader

Sedan var det Maggies tur, jag hade en strategi denna gång och detvar att hålla Maggie på ett jättebra humör. Det lyckades! Ut av 8 tyikar i öppen klass så vann Maggie klassen och fick CK. Sedan i bästa tikklassen så lpmhon på en hedrande fjärde plats.


En gammal bild på ArbaQ´s Magnolia

På vägen hem hann vi ta en sväng förbi Enköpings OG och se när Sara och Aino klarade sin BSL3 och idag så har jag varit på bio med barnen och spårat, Alldeles strax så ska jag göra kväller. Over and Out :)

21 april
Påsken närmar sig mot sitt slut och det har varit fullt med hundaktiviteter hela helgen. Nedan följer bilder från M-kullen MH som genomfördes i Östervåla av Heby BK. Jätteskoj att hela 7 vovvar från kullen kunde komma. Dessutom så fick vi med oss Hexas kullsyster Sarti. Håll tillgodo med lite bilder från respektive hund. Först ut på banan var Therese med Buster eller Mega som han egentligen heter. Buster har utvecklats till en riktigt stilig herre.


Här leker Buster med testledaren. Full fart och bra gripande och mycket tillkämpande.


Sen var det lilla bytet som kom, det var så pass tidigt på morgonen att det var ganska dimmigt, men det hindrade inte Buster :)


Passiviteten gick också bra. Ovanlig bra faktiskt med tanke på att det är en energisk kull med mycket lek och kamp i sig.


Avståndsleken var inte heller några problem.


Bra reaktioner när dumpen flyger upp.


Buster frågar Åh vem fan är du?


Och går fram och kollar av vad det är.....Alldelses själv. Duktig pojke!!!


Nästa moment är skramlet. Inga problem alls.


Spökena måste man ha koll på men man behöver inte bli jätteupprörd över dom tycker Buster.

Efter Buster så var det Majors tur att genomföra banan. Major har utvecklats till en riktig sporthund. Otroligt behändig i formatet.


Här leker testledaren med Major. Full fart och fläkt med mycket tillkämpande av bytet med passiv figuant även här.


Lilla bytet var också väldigt roligt tyckte Major och levererade bytet tillbaks till husse


Passiviteten var också bra, möjligen lite nos och snos men ändå fanastiskt att så livliga hundar kan vara så stillsamma i 3 minuter :).


Här busas det med avståndsfiguranten.


Duktig pojke vid dumpen!


Inget kvarstående vid dumpen!


Skramlet är väl inget att bry sig om tyckert Major.


Spöken är det bäst att hålla koll på. Man vet aldrig vad dom hittar på. Här visade grabben lite skärpa.

Sista hanhunden ut för dagen var Mysak, eller Melwin. En rejäl grabb på 40 kg.


Jag kan vara en riktigt mysig kille sa Mysak.


Fast jag bangar aldrig när det gäller lek och dragkamp...


Passiviteten var som på de övriga grabbarna bra.


Här busas det med avståndsfiguranten.


Ja man måste ju göra en liten umdanmanöver vid dumpen, men inte speciellt mycket...!


Inget kvarstående vid dumpen!


Här har vi Mysak vid spökena.


Ähh jag går och kollar av det här med spökena själv verkar Mysak tänka....


Lite avslutande lek innan skotten.

Sen var det Hexas systers tur Sarti (ArbaQ´s Nokia) som skulle göra MH.


Inledande lek med matte Tessan och testledaren är jätteskoj!


Åh det här med dragkamp är ännu roligare tycker Sarti.


Jakt efter lilla bytet går också bra!


Aktiviteten var också bra, helt fantastiskt att dom efter bus och lek kan koppla av...


Avståndsfiguranten var också himla rolig tyckte Sarti.


Duktig flicka vid dumpen!


Inget kvarstående alls vid dumpen.


Här kollar vi av vad det var som skramlade....åh det var väl inget tyckte Sarti...


Full kontroll på spökena.


Lite avslutande lek innan skotten.

Efter lunchuppehållet så var det Malva eller Pactas tur att gå banan.


Leka är skoj!!


Här är vi på jakt efter lilla bytet.


Även Pacta var välbalanserad och stod på alla sina fyra ben uppmärksam och utan pip eller andra konstighter för sig. Duttig flicka :)


Inga problem vid dumpen och inget kvarstående rädslor. Skönt!


Skramlet var en baggis.....


Bästa att kolla upp det här med spökena. En sååå duktig tjej!!

Sen så var det Tillers tur men då blev jag tillsagd att videofilma så jag har inga bilder på henne. Men hon skötte sig sig bra. En högtemperard tik med mycket kamp och lek, en riktig pärla! Hoppas att Camilla kan få fram några bilder från filmen och maila mig så att jag kan dela med mig av det på hemsidan.

Sedan var det Mysigs tur att gå MH-banan


Här far Mysa ut efter lilla bytet.


Välbalanserad och är lugn om inget händer!


Här kommer dumpen farandes.Det måste kollas upp säger Mysa!


Inga problem med skrammel.


Ha koll på spöken är viktigt.


Avslutande lek före skotten!!


Så fint sampspel mellan husse och Mysa. Här vid genomgången med beskrivaren.

Dagens sista hund var Madicken. En riktigt litet kvicksilver. Supersöt!


Här busar husse med Madicken.


Leksaker är skoj! Speciellt om jag själv har den säger Madicken med glimten i ögat.


Full fart efter lilla bytet.


Även detta kvicksilver visade sig ha oanad kapacitet när det gäller att varva ned. Tror aldrig att jag haft så låga poäng på aktiviten samtidigt som det är full kräm i hundarna för övrigt :)


Lek med avståndsfiggen.


Oooops vad är detta så Madicken!!!


Inga kvarstående rädslor.


Gamla kastrullock och annat skrammel är inget som bekymrar Madicken!


Koll på spöken.


Så här kan man också göra när husse ska avmaskera spökena :)


Lite avslutande lek.


Genomgång av Madicken, både husse, lillhusse och Madicken lyssnar uppmärksamt.

17 april
Så här inför helgen råder de febril aktivitet på Almvägen. Det ska påskfixas och det ska tränas och det ska förberedas inför MH:t den 19 april. Dvärgar måste trimmas och ibland så tar man till lite proffshjälp. Tack Sophie för att du stylade Anna så att hon blev så tjusig! Nedan är tre bilder på Anna, den första tagen före Sophies proffs styling, de andra tagna på henne från i måndagskväll. Så fin hon blivit!


Före bild Starlings Anais


Efter bild på Starlings Anais


Efter bild på Starlings Anais

Avslutar också med en bild på söta Sockervadd.

ArbaQ´s Sockervadd, 6 månader

14 april
Här är det fullt med aktiviteter, men först vill jag passa på att gratulera P-kullen på deras 7-års dag. Tänk vad tiden går snabbt, det var Viljas första kull och Sylvia var så himla vänlig att hon tog med sig Vilja ned till Tyskland för parning. Resultatet blev 8 härliga valpar! Ett stort grattis till er alla!

Natten mellan torsdag och fredag så föddes också vår efterlängtade valpkull efter Toya och Iso. Läs gärna merunder dvärgvalpar. Det blev fyra välmående puppisar, tre killar och en tjej. Valpningen gick otroligt lätt för Toya och Toya är en riktigt duktig mamma som vårdar valparna med säker hand och hon har gott om mjölk.


Så här söta är vi när vi softar efter att ha käkat oss mätta.


Vilken stil!

Sedan tränar Hexa och jag så hårt vi kan bland alla andra måsten....vi satsar på att start i BSL2 här framöver och då måste man ligga i. Nu har dvärgarna fått följa med någon gång när vi tränat lydnad för att ställa till störning och oreda...och det lyckas dom bra med, välter soffar, skäller och tycker att det är för jäkligt att dom sitter fast medan Hexa får göra allt det roliga....


Här har vi ligan vid Knivsta BK.


Oooops vad är detta så Madicken!!!

7 april
Ja inget är som väntans tider. Toya blir rundare och rundare om magen och snart så förväntar vi oss att det kommer någar Toya-Iso valpar. Nedan har ni en bild på Toya och hennes runda mage...


Toya med magen i vädret :).

Sedan har vi några bilder från träningen, ja inte helgens träningen utan helgen dessförinnan. Man hinner ju inte med ens att ladda ned bilder från kameran...


Hexa och jag i fritt följ.


Hexa i en bevakning


Hexa i en sidotransport.


Lite tillkämpande oxå


Världens goaste Hexa.

Vi hann också med att vara med en sväng på SSLO:ts prova på dag ute i Rosersberg och träffa Noa och Major. Major gjorde några sökövningar och sprang ut i skogen och kampade med figuranten.


Den här vill jag ha säger Major!

Den 6 april så genomförde Iso (Xtravaschnauza Isotope) MH och har nu känd mentalstatus och en 1:a på skotten. Så skoj och ett stort grattis till Inger. Nedna en bild när Iso kampar.


Det här var skoj säger Iso!

16 mars
Ännu en helg till ända. Fredagen ägnades åt att förbereda Vidars 9-års kalas. På lördagen invaderades vårt hus av 14 stycken grabbar som var mellan 7 och 9 år gamla. Söndagen ägnades åt återhämtning och lite hundträning. Allt detta gjorde att jag missade R-kullens ett årsdag den 14 mars. So sorry och ett rungande stort grattis till er!!!

12 mars
Är sjuk denna vecka, feber och hosta från hell. Beror det på all den friska och förhållandevis kyliga luften i helgen när vi tränade hund tro? På lördag eftermiddag så var vi på tävlingsträning på Väsby BK och jag passade på att köra igenom större delen av IPO1s lydnadsprogram och fnula lite på hur jag ska värma Hexa bäst. Värma en lång stund för att koncentrera upp henne eller ta en hund som inte är så uppvärmd? Ja det är frågan. Nedan några bilder på Hexa som Matts tog. Det tackar vi för!.


Hexa och jag i fritt följ.


Hexa igen


Och så var det gruppen.


Mer grupp....


Och så var det hopp apport där Hexa håller på att ta upp apporten.


Här flyger hon över hindret.


För att slutligen avlämna utan tugg (oops där var jag nog inte helt sanningsenlig.....;)).

Söndagen ägnades åt spår och skydd. Spåret gjorde vi på enormt fina marker i Knutby vid stormliknande betingelser. Hexa spårade helt OK, men markerade apporterna dåligt. Ett bekymmer som vi konstant arbetar med. Nedan två bilder på Hexa och Matts, fotograf okänd. Möjligen Sara?


Lite ordning och reda är något som står högt på önskelistan och som åtminstonde jag
arbetar för (även om de finns de som säkert tycker att jag kunde arbeta hårdare för det....;)).


Vi avslutar bildsviten med en liten flykt, fortfarande under temat ordning och redan.


9 mars
Semesterdag i fredags på Internationell utställning i Strängnäs, 29 anmälningar, domare Jan Stääv. Det fanns tre ArbaQáre anmälda. ArbaQ´s Palladium (Frazze), ArbaQ´`s Magnolia (Maggie) och ArbaQ´s Qaramell (Kola).

Först ut var Frazze i unghundsklass, han fick EXellent1 och ck. I bästa hanhundsklassen kom han på fjärde plats och fick R-cert. Så himla roligt!!! Därefter var det Kolas tur. Lilla Kola var jättesöt men kunde inte visa upp sig, tydligen så var den gröna mattan så jätteintressant att man var tvungen att springa och nosa med lågt huvud hela tiden. Matte Lotta kommer att träna på att Kola ska springa med högt huvud... :). Frida Tjernber var på plats så jag passade på att fråga om hon kunde visa Maggie, vilket hon gjorde med bravur. Maggie kom på andra plats i öppenklass med ck. Hon placerade sig och som andra bästa tik och fick R-cert och R-CACIB. Stor tack Frida för excellent handling.


ArbaQ´s Palladium


Frida och ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Qaramell på bordet i mitt hundhus.

1 mars
Förhoppningsvis så har vintern tagit slut....Idag så var vi ute och spårade. Lilla Hexa spårade helt OK. Idag så fick hon två icke-förar spår. Tack Lasse!!! Det gick galant, men jag hade önskat något bättre markeringar på det sista spåret. Tack Stina för bilderna!


Här spårar Hexa och inget problem med att Lasse följer med och leker domare.


Stilstudie på Hexa-Pexa.


En till bild på Hexa.


Lite belöning vid apporterna. Det var riktigt kyligt ute, bet i kinderna....

Hittade i min kamera en halvdålig bild på söta Sockervadd. Hon har en sån fantastiks päls och jag gillar henne så mycket. Ska bli skoj att ta och lufta henne i ringarna i vår :)


ArbaQ´s Sockervadd, 4,5 månader gammal.

Goda nyheter, Toya beter sig som om hon är dräktig så förhoppningsvis så växer det små Toya-Iso valpar redan i magen....Mer om kullen kan ni läsa på under valpar.

Avslutar med några mysiga havsbilder från Kap VerdeDet blåa havet och de stora vågorna...:)


Vilken kraft det är i vågorna.....

16 februari
Först ett stort rungande grattis till dvärg Q-kullen som idag fyller 1 år. Hipp Hipp hurra!!!

Tiden springer och vi med den. Har precis kommit hem från en underbar vecka på Kap Verde där hela familjen badat och myst. Alla hundar var på hundpensionat eller bortlämnade hos kompisar. Mot slutet av veckan så började jag sakna mina små älsklingar...... Nedan har ni en bild från stranden på Kap Verde. Jätteskönt, men dock blåsigt.


Havsstranden med det blåa vattnet och det stora vågorna.

Självklart så måste allting krångla, det är då man är glad att man har så duktiga valpköpare. Camilla på Altibos kennel som har Toya, skötte hela kärleksakten mellan Toya och Iso på egen hand. Stort tack Camilla!! Nu väntar vi förhoppningsvis smått till i påsk! Nedan en bild på Toya och Iso. Mer om den väntade kullen kan ni läsa på under valpar.

Xtravaschnauza Isotope


ArbaQ´s La ToyaIgår så var Lotta här med sitt gäng dvärgar och jag trimmade på Kola. Lilla söta Kola har utvecklats bra, hon mäter 32 cm över marken, har jättefin päls och bra bett. Hon ser verkligen ut som en blandning av Exit och Frallan.
Nedan två bilder tagna med mobilkameran.

ArbaQ´s Qaramell 1 år.

9 januari
Jepp så har arbetet dragit i gång för fullt. Förutom detta lite glada nyheter. Xtravaschnauza Isotope har gjort myotonia congenita test normal. Han ögonlystes också idag och hade normala friska ögon så nu kan vi använda honom till La Toya!

Vill cokså dela med er dena helt galna bild av Tiller (ArbaQ´s Modesty). Lilla söta galna Tiller!!


ArbaQ´s Modesty.

Sedan har även Robban (ArbaQ´s Reza Shah) varit på besök. Kullen blir i mitten av januari 10 månader. Grabben har vuxit på sig rejält, men behöver förstås mogna, men han är ju bara en tonåring ännu.


ArbaQ´s Reza Shah eller Robban Tugget...


Robban-Bobban :)

7 januari
God fortsättning på det nya året!

Fick två så himla fina bilder från Elin där ArbaQ´s Qvittra och ArbaQ´s Nemo representerar riesen i rasmonter på My Dog. Kolla in vad fina dom var !!!


Nemo och Qvittra! Fina huvuden, fina vovvar och jag är självklart inte partisk ;)


Nemo och Qvittra igen

Jag har även hunnit med att trimma lite på Frazze (ArbaQ´s Palladium). Husse och matte hade gjort ett kanonjobb så det var inte speciellt mycket fix. En jättetrevlig och glad kille!


Frazze eller ArbaQ´s Palladium efter lite trimning. Inte helt lätt att ställa upp :D


Sen så vill jag även passa på att dela några bilder på söta Sockervadd. Henne trimmade jag ned på juldagen. Här kommer några bilder på henne. En riktig goding...

ArbaQ´s Sockervadd 11 veckor gammal.


Sen så har Hexa och jag hunnit med att tävla lydnadsklass 1 den 5 januari. Vi fick ihop 170,5 poäng, ett första pris och kom på en fjärdeplacering. Detta var Hexas tredje första pris, vilket innebär att hon nu kan titulera sig LP1. På bilden har vi en stolt vovve med ett märgben i gapet och en stolt Vidar som gillade hennes rosett.ArbaQ´s Narnia (Hexa) och Vidar.


Sen har vi dessutom haft besök av Robban tugget (ArbaQ´s Reza Shah). Men det återkommer jag med nästa gång. Adios, nästa sängen!