ArbaQ´s Kennel
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011

Aktuellt - 2012


30 december
Så närmar sig 2012 sitt slut. Åren bara springer iväg och ju äldre man bliur desstå fortare verkar det gå. Förutom julledigt med vissa inslag av arbete så har jag också hunnit träna skydds två gånger och det ska bli ytterligare en gång till innan vardagen kommer. Så roligt!

Disa2 (ArbaQ´s Kulla Gulla) har också börjar löpa och om allt går enligt planerna så kommer hon att paras med Torsten (Riesenspass Absolut). En kombination som vi verkligen ser fram emot. Torsten har ju lämnat så fina valpr dels i min egen O-kull med bara en valp men även hos kennel Kissmeths. Nedan följer några bilder från träningen.


Lite tillkämpande av Hexa


Å den där vill jag, nej ska jag verkligen ha säger Hexa


Sötaste Hexa, som enligt Camilla F ser ut som en pudel. Vilket ogillas starkt därför har jag nu trimmat henne lite på ryggen...:)


Hexa kan nu springa med ärmen utan att hålla på att grisa med den. I varje fall en stund. Ett stort framsteg!!

22 december
Så en dag närmre julafton. Julen närmar sig med stormsteg. Bu harjag laddad ned bilderfråb Stora Stockholm. Utställningen i sig gick ju inte speciellt bra, våra hundar föll domaren tydligen inte alls i smaken. Alla fick VG och så var det med det....

Här kommer en bild på Musse (ArbaQ´s Muskot) ifrån mitt trimhus. Musse har utvecklat sig till en fin kille, han var dock ej i topppäls, vilket gjorde att han inte kom med på utställningen.


ArbaQ´s Muskot

Först ut i ringen med startnummer 1 var Ozzy (ArabQ´s Ozzy Osbourne). Vi var i C-hallen som jag tycker är en ganska opersonlig hall. Varför man använder C-hallen och inte B-hallen fattar jag inte.Ozzy Osbourne i ringen

Därefter var det vår egen lilla Maggie (ArabQ´s Magnolia) som gjorde sin sista start i unghundsklassen.


Maggie på trimbordet

Sist ut av våra hundar var Toya (ArbaQ´s La Toya). Söta Toya som har så mycket behår till skillnad mot Maggie.

Toya på trimbordet och i ringen

Därefter så shoppade Lotta och jag, bland annat inköptes fingerkondomer (heter det så?), ny trimjacka där jag får plats med en fleece tröja under samt en röd julaktig fleecetröja.

21 december
Julen närmar sig med stormsteg. Det har varit en intensiv period under vintern så tyvärr har uppdateringar av hemsidan nedprioriterats.

Under denna tid så har det hänt en hel del, bland annat så har det varit födelsedagar, L-kullen fyllde 2 år den 7 december, C-kullen 6 år den 14 dec och M-kullen två år den 19 december. Det var en hel drös med hundar som jag missat att gratulera. Ett stort rungande Hipp Hipp Hurra till alla vovvar och deras ägare.

Det verkar rulla på bra för både dvärgvalparna och riesenvalparna ur min senaste kull. Nedan så har jag varit tvungen att låna en bild från Noa när Major och hans äldre hane Gimli vilar tillsammans. Så sött!

Tur att man har en stor kompis. Det är trygghet det säger ArbaQ´s Major!


Så skönt! (ArbaQ´s Major)

Här kommer en bild på Mysak (ArbaQ´s Melwin) som bor hos Chatrine som önskar er alla en God Jul!


Vilken fin tomte!!

Slutligen också en hälsning från Kepler (ArbaQ´s Potassium) från min senaste dvärgkull.


Kepler nytrimmad och fin!

Sen var Frazze här på besök och jag trimmade av honom, han blev dock inte lika fint tillfixad som Kepler blev Wallins hundvård.Här kommen en bild på en nedtrimmad killeFrazze, ArbaQ´s Palladium

Nu när det är snö ute så passar vi på att låta Hexa dra barnen. Detta uppskattas till fullo. Nedan kommer två bilder på Hexa in action.

Hexa i full fart med Vidar bakom

Kära vänner jag ber att få återkomma snart igen med bilder från utställningen i Stockholm, valpinfo mm. Ha det så gott alla!!!

9 november
Så är oktober slut och vi är inne i mörka november. Allt börjar återgå till det normala här och jag har varit ute och tränat Hexa och även börjar pälsvårda mina egna hundar. Nedan kommer en hälsning från Mysa som bor med Mattias och Yxxe. Hon är en riktig söting......


ArbaQ´s Mysig!

Här kommer en hälsning från Maximus. En riktigt söt liten kille....


ArbaQ´s Mysig!

Fick även en Hallowen hälsning från Kalle från Stora Hummelvik med familj, brorsa till La Toya och övriga i L-kullen.


ArbaQ´s Ludwig van Beethoven

Avslutar dagens uppdatering med två bilder på Maggie (ArbaQ´s Magnolia)ArbaQ´s Magnolia

30 september
Nu har jag återigen varit dålig med uppdateringar men att ta hand om valpar, barn, jobb och allt tar all min tid. Riesenvalparna kommer att börja flytta nästa vecka, alltså inte nu till veckan utand därpå. Nu är det bajs, kiss, buss och stoja för kung och fosterland som gäller.

Idag så fyller Torsten och Disa1´s enda son Ozzy 1 år. Ett stort grattis till honom! Fick nedandstående fina bild på grabben!ArbaQ´s Ozzy Osbourne 1 år gammal!

Dvärgvalparna har nu nått sitt popcornstadium och hoppar och studsar och är hur söta som helst. Kära pappa Louis eller DUCH SEUCH Schnauzer-Huset Romano ställdes ut i Finland i helgen och blev Finsk, Nordisk Champion. Vill vill skicka ett stort grattis till Merete, kennel Starlings som äger honom.Vädret var så fint idag att det blev till att äta utomhus.Efter att riesenvalparna utfodrats fick dvärgisarna komma ut i det fina vädret.

16 september
Som vanligt en hundig dag. Passade på att ta några uppställningsbilder av mina grundämnen (läs valpar). Sen fotade vi dom lite ute i gräset när dom upptäcker världen och hur skoj den kan vara.Valpar i det gröna.


Gräs är intressant!


I Ibland, eller snarare rätt ofta, så måste man kissa


Hmm vad är det på foten?


Söt rumpa, eller hur?


Valpar på vift!


Visst är jag söt?


Lite skutt och bus.


Hoppla!


Kanske jag kan klättra upp?


Söt valp.


15 september
Idag så var det Runbyskolans dag och därefter så fick vi besök av Camilla och Viktoria så vi hängde några timmar ute på altan med alla vovvarna. Här kommer några bilder. Först på dvärgvalparna och sedan på riesenvalparna


Tjena kompis!


Mysigt ute på altanen i det fina vädretFin bild!


Camilla med ett gäng sovandes valpr i det fina vädret.


Mysigt att sova ute i det fria.


Kolla in valpmagen!Livet är såååå mysigt!Skönta att sova på varandra.


12 september
Idag så kommer ett gäng bilder på våra dvärgvalpar som togs igår ute på altanen. Är ni intresserad av en valp läs mer under dvärgvalpar om föräldrarna. Valparna är nu 5 veckor gamla. Håll tillgoda


Tre killar som håller på att utforska vår altan


Valparna fick sällskap av hela övriga gänget och Kelly var väldigt nyfiken på dom. Hexa är ju van att pyssla om dvärgvalparna


Utforskar världen...


Och så blir de själva utforskade av Kelly och Tuva.


Ett litet grundämne...;0)) Alla valparna är döpta efter grundämnen på bokstaven P.


En puppe igen!


Mamma Kelly med en av mamma Heklas valpar. Så sött!!

11 september
Nu harjag fått bannor för att jag varit så dålig med uppdateringar på min hemsida. Men min tid känns starkt begränsad men hundvalpar, barn och jobb och då har hemsidan blivit nedprioriterad.....Vad har då hänt? Jo, jag har varit på en skyddskurs i Tierp, kanonskoj! Maggie har varit i Högbo och ställts ut i lervällingen. Det tackar vi Frida och Sophie för. Maggie fick CK två av dagarna och Very good en dag. Bantning av damen har påbörjats.

I helgen så ställde vi Maggie, Ozzy och Musse i Gimo. Lotta tog några bilder från ringen:


Ozzy (ArbaQ´s Ozzy Osbourne) fick excellent och kom trea i juniorklass. Denna gång uppförde sig grabben exemplariskt i ringen. Mest troligt pga Lottas ringträning!


Musse (ArbaQ´s Muskot) fick Excellent och kom även han trea utan CK i öppen klass.


Maggie (ArbaQ´s Magnolia fick Excellent och vann unghundsklassen men blev utan CK


På söndagkvällen brände jag hem till Marie-Louise och tittade på hennes underbara dvärgvalpar som är efter "min" Torsten (Riesenspass Absolut). Dom var jättefina....

En kille!

En jättehäftig brutta, dvs tik!


En tjej med substans och elegans!


Ytterligare en söt böna!26 augusti
Idag så har några av riesenvalparna börjat öppna ögonen, små öppningar börjar skönjas får se om dom öppnats helt tills imorgon bitti och om dom som fortfarande inte påbörjat det hela kommer igång. Inte för att det är något bråttom....Nedan följer några bilder på valparna. Ta bilder på svarta valpar i en valplåda på en mörk fäll eller ett mörkt golv är inte det lättaste men håll tillgodo ändå....


Här ligger vi och sover. Fällen och tidningarna har mamma Kelly sett till att möblera om lite......


Matbaren, mamma Kellys tuttar räcker inte till för alla valpar men de äter i huller om buller ordning så alla får de sitt....


Här sover man så sött


Mysigt att sova på mamma Kellys benr

24 augusti
Fredag kväll vilket innebär att man är trött men tänkte ändå dela med mig några bilder på dvärgvalparna som börjar bli så gosiga nu. Dom är riktigt runda nu och idag så fick dom en apa som leksak i valplådan.....


Besök av en lila apa, intressant...


Vi undersöker den lite närmre


Ska jag käka upp den eller är det en stor gäsp?


En söting!


Trinda och goa valpar

19 augusti
Idag så struntade jag bara i utställningen i Eskilstuna. Ett skönt beslut! Igår så ställdes Maggie och Ostin ut i Norrköping. Ostin fick VG och Maggie vann unghundsklassen, fick CK och blev oplacerad i bästa tikklassen.

Skojigt var att Ostins barn Elofins Bossy-Bellatrix vann öppenklassen, fick CK, kom två i bästa tikklassen med Cert och R-CACIB. Det är hennes andra cert. Det andra Ostinbarnet Schnauzi-Hero´s Ewitha Peron kom trea i öppenklass med CK! Stort grattis till Maria och Yvonne!

Idag så har ögonen på dvärgvalparna öppnats, så sött! Nedan är några bilder på valparna.


Gänget i lådan


En liten kille på 11 dagar


En liten kille på 15 dagar med öppnade ögon som han dock väljer att inte visa....


Vi har ju också fått tillökning av hela 11 riesenvalpar. 7 hanar och 4 tikar. Än är det så lugnt i valplådan, men tiden går fort....!


Lite huller om buller bilder på små svartingar!


Lite huller om buller bilder på små svartingar!
12 augusti
Dvärgvalparna växer så det knakar samtidigt som vi går i väntans tider på riesenvalpar. Kelly är ungefär lika smidig som Titanic och denna gång är det verkligen ingen tvekan om att magen är full av valpar. Läs mer under riesenvalpar!

Sen så har ju lilla Maggie (ArbaQ´s MAgnolia) varit på utställnings i Askersunds tillsammans med Frida. Jag tycker att det är så fantastikst snällt att hon tar med sig Maggie när jag själv känner mig fjättrad av allt annat runt mig....Tack Frida!. Och bra gick det också. Maggie fick Excellent, CK, R-Cert, R-CACIB och blev andra bästa tik. Detta är Maggies tredje R-cert så nu hoppas jag på några riktiga snart...;0)) Skam den som ger sig...


Frida och Maggie


Frida och Maggie


Maggie i rörelse

Söndagskvällen avslutades sedan med skyddsträning på Knivsta BK. Så rooligt!!!!

5 augusti
Så har vi gått in i augusti månad igen och det börjar bli mörkare på kvällarna igen. Vad fort allt går.I dag så är det fyra år sedan G-kullen föddes och jag vill utbringa ett stort Grattis till dom. Ostin och Amys barn, varav Disa1 är mamma till vår O-kull. Hipp, hipp hurra till er!

Inatt så nedkom Hekla med ett gäng dvärgvalpar i en helt odramatisk valpning. Nedan har ni en bild på gänget!


Heklas och Louis nyfödda valpar. Läs mer under dvärgvalpar!

Ja, vi väntar ju också stora skägg, dvs riesenvalpar. Och visst finns det valpar i Kellys mage, se nedanstående bilder.ArbaQ´s Omega som snart ska nedkomma med ett gäng valpar. Läs mer under riesenvalpar.

23 juli
Snart är semestern slut och det har verkligen varit dåligt med uppdateringar.

Vad har då hänt? Jo, 14 dagar av semestern ägnades åt att vara på Kvarnbadet med barnen och deras simskola. Sedan bar det av mot riesenlägret och där deltog vi i IPO-gruppen och tränade spår, lydnad och skydds. Vi hann också med att exteriörbeskriva Hexa.


Här pratar vi, tror dock att det var Hexa som mest lyssnade *blink, blink**. Vi håller på att arbeta med att få in en rofas på Hexa. Inte det lättaste...


Här ska då matte gå in och försöka få till rofasen...lyckades inte speciellt bra.....


Det är jättejobbigt för matte när hunden ska komma till rofas. Jisses vad jag fick kubba...

Sen på vägen hem efter riesenlägret så hann vi precis med att se att Ostins avelsgrupp på SSPKs jubileumsutställning i Upplands Bro blev BEST in SHOW. Följande fyra hundar deltog i avelsgruppen La Leias`s Charming Charlie, Schnauzie-Hero´s Excellens Einstein, La Leias Brilliant Bailey and La Leia´s Bright Boston. Dessutom så var det Schnauzie-Hero´s Excellens Einstein som tog hanhundscertet! Jätteskoj! Tack Cattis för att du tog med Ostin från riesenlägret och tack Frida för att du fixade så att han fick en avelsgrupp!


Mini-Maksi Ostins avelsgrupp blev Bestin Show på Jubileumsutställningen i Upplands BroSedan så har vi varit på utställning och innan dess så var ju Ozzy här för trimning. Han utvecklas verkligen bra tycker jag. Även om han inte visade sig lika showigt på utställningen i Köping i helgen som han gjorde på SSPK utställningen i Gävle i våras! Lilla Maggie fick på utställningen i Köping Excellent och kom tvåa utan CK.ArbaQ´s Ozzy Osbourne, 9 månader gammal!


Här är Ozzy i ringen i Köping!


Här springer Maggie för fullt!


ArbaQ´s Magnolia i ringen med sin matte!

Dessutom så går vi i väntans tider. Lilla Hekla blir alltmer likt ett hängbuksvin och det ska bli spännande att se hur många valpar som det blir. Kelly håller också på att bli tjockare och är enormt hungrig enligt matte Camilla.

Fick även en sommarhälsning från familjen Lind och Alfons (ArbaQ´s Indian Spice).


Söta Alfons på klippan. Ser helmysigt ut!Ha det så gott alla!

16 juni
Vill skicka iväg ett stort grattis till K-kullen som idag fyller 2 år. Hipp Hipp Hurra till Kajsa Kavat och Kulla Gulla!!

Igår kväll så var vi och parade Kelly (Korad ArbaQ´s Omega) med Korad Bardlands Mach. Ska bli spännande att se vad det kommer att bli för lakritstroll utav detta! Läs mer under riesenvalpar

Förra helgen så var jag på IPO-skyddsläger med Hexa för Jörgen Lindholm ocg Claes Ruderholmer. Kanonskoj! Nedan några bilder på Hexa!


Lite kontroll!


Här får vi dock agera!


Tillkämpande av den fantastikst roliga kilen


Lite kontroll igen!

7 juni
Idag så fyller Lisa och Franks barn 1 år. Ett stort grattis till er alla vovvar i ArbaQ´s N-kull. Hipp, hipp hurra! Känns nästan overkligt nära, när Vidar och jag flyg upp med Hera och tåg tåget hem. Vilket äventyr! Hoppas ni alla får eller har haft en kanon dag! Idag så åker Hekla hem efter sin parning! Nu hoppas vi på ett gäng nya, glada dvärgpuppisar!

1 juni
Först av allt så vill vi önska ArbaQ´s Johnny B Good på födelsedagen! Ett stort grattis till den 2-åriga grabben.

Sen så vill jag tacka Madde N som tog med sig Maggie och Toya till Världsutställningen. Båda damerna tävlade i juniorklass och ett stort tack till Frida som visade Maggie och Madde som visade Toya. Lilla Maggie kom två i sin klass och är därmed Vice Junior Världs Vinnare! Jätteskoj!!!

Jag börjar med förra helgens utställningar. På lördagens så for vi till Österbybruk med Ostin, Maggie och Toya. Ostin fick Vg i öppenklass. Musse fick Vg med toppenkritik men domaren tyckte att han var aningen stor. Lilla Maggie fick Excellent, vann juniorklass med CK och fick reserv-cert och kom fyrai bästa tikklassen. Toya fick excellent och kom tvåa i juniorkonkurrensklassen.
ArbaQ´s La Toya

På söndagen så var det utställning i Vallentuna. Snälla Sophie handlade mina vovvar och dessutom lade en sista hand på Maggie. Ostin handlade hon till Excellent och Maggie vann återigen juniorklassen med ck. Toya fick excellent och kom två i juniorklassen. Nedan kommer några bilder från utställningen


Mini-Maksi Ostin


Sophie och ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Magnolia


ArbaQ´s Magnolia i rörelse

18 maj
Jag är dålig på att uppdatera hemsidan...men här har det ändå hänt saker. Förra helgen så var det utställning i Gävle, SSPK utställning.Där gjorde lila Ozzy Osbourne storslam och gick och blev BIR valp 6-9 månader och sen blev den lilla gossen BIS-1 valp! Jätteskoj! Han var så duktig och otroligt positiv, kändes jätteskoj!.

Det gick bra även för Maggie som blev bästa junior, BIR-junior, fick Ck och kom fyra i bästa tikklassen och fick ett reserv-cert. Kanon!!. Toya fick Excellent och Ostin Very Good. Ostin hade avelsklass som bestod av fyra avkommar Schnauzi-Hero´s Excellens Einstein, Schnauzi-Hero´s Ewitha Peron, Elofina Bossy-Bellatrix och ArbaQ´s La Toya. Gruppen fick 1 med Hederspris och kom som nummertvå i BiS-finalen efter en jättefin grupp av affenpinscher. Så Skoj!!

Ostinsonen Schnauzi-Hero´s Excellens Einstein blev bästa hane, fick cert och blev BIM. Ett stort grattis till Maria L på kennel Schnauzi-Hero´s!!! Nedan följer några bilder från utställningen.ArbaQ´s Ozzy Osbourne, BIR-valp och BIS-1 valp!


ArbaQ´s Magnolia, BIR-junior!


ArbaQ´s La Toya i ringen!!


Avelsgrupp på Mini-Maksi Ostin BIS-2!!


Supersnygga Ostinen sonen Schnauzi-Hero´s Excellens Einstein som vi hoppas få se på många utställningar här framöver!!


Vill även passa på att önska alla riesen i O-kullen ett stort grattis på deras födelsedag som var den 10 maj. Kaizers och Viljas valpar som idag har hunnit bli hela fyra år, ett stort grattis till er!! Hipp Hipp Hurra!!

3 maj
Vill skicka iväg ett stort grattis till Abra och Ostins valpar i F-kullen som i går fyllde 4 år! De leve ett stort hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra! Hoppas ni hafte en bra dag Filippa och Måns (Fritiof Piraten)!!

30 april
Så är det valborg! I helgen har det också varit utställning i Västerås med 48 anmälda vovvar. ArbaQ´s Muskot fick Excellent och placerade sig som tvåa i konkurrensklassen. Toya, Ostin och Maggie fick Very Good och lilla Disa2 fick nöja sig med ett Good. Disa2 behöver lite mer ringerfarenhet för att visa sig från sin bästa sida.Nedan har ni två bilder på Musse som togs någon dag före utställningen.ArbaQ´s Muskot

I samband med att Disa2 kom så passade jag också på att trimma lite på ArbaQ´s Ozzy Osbourne som håller på att utveckla sig till en riktigt trevlig och fin kille!ArbaQ´s Ozzy OsbourneOstin hade också sitt livs andra avelsklass. Det blev ett första pris med hederspris. Följande hundar deltog SeUCH FiUCH DkUCH NordUCH La Leia Brilliant Bailey, Elofins Bossy-Bellatrix, ArbaQ´s La toyA och Schnauzie-Hero´s Ewitha PeronAvelsklass Mini-Maksi Ostin med 4 avkommor ur 4 kombinationer (foto Sophie Ekström)

Utöver detta så var det så att min kära gamla Lillan (ArbaQ´s Unforgettable) skulle ha fullt år den 23 april. Hon var från min första egna kull och skulle alltså ha blivit 16 år nu. Det blev tre tjejer och alla flickor springer i hundhimlen. Tänker på henne ganska ofta, det var dryga 2 år sedan hon gick bort och hon skulle ha fyllt 16 år i år.

14 april
Satan i gatan. Jag har varit så trött varje kväll denna vecka att jag inte ens orkat starta upp datorn. Vårtrött, har jag sagt, men kikar man ut genom fönstret så snöar det för fullt. Apbajs!! Till och med så mycket att skyddsträningen blev inställd och tur är väl det eftersom jag har sommardäck.

Förutom detta så har jag missat att gratulera P-kullen på sin 5-års dag på hemsidan, men väl dock på FB! Stort Grattis till er alla Vilja-barn. "May the force be with you"!

Goda nyheter från Sundsvall. Ostin har blivit pappa till sin första champion, La Leia Brilliant Bailey som idag tog cert och blev SeUCH FiUCH DkUCH och tillika NordUCH! Stort Grattis Frida!!! Nedan en bild på "underverket".


SeUCH FiUCH DkUCH NordUCH La Leia Brilliant BaileyI söndagskväll så fick jag besök av Inger, Elin och Iso (Xtravaschnauza Isotope). Vi försökte ta några bilder med mindre lyckad framgång i halvmörkret, men håll tillgod ändå...


Iso (Xtravaschnauza Isotope) 3,5 månader


Iso (Xtravaschnauza Isotope) 3,5 månader

9 april
Nu är påsken nästan slut, och vi harhunnit med en hel del. Bland annat så har Hexa blivit MH-beskriven. Jag är nöjd med hennes insats och speciellt med 2:an hon fick på aktiviteten. Etta på skott och inga problem med något kvarstående så det kändes helt OK. Än en gång till alla er som inte MH-beskrovit eller röntgat era vovvar i riesen N-kull. Gör det nu under våren!!

Idag så var söta Daisy (ArbaQ´s Nevada) här på besök. Lilla tösen börjar arta sig bra och även pälsen. Hon är ju fortfarande en liten dvärg men med ett otroligt vackert huvud! Nedan kommer tre bilder vi tog på henne. OBS hon var inte speciellt samarbetsvillig!


Daisy (ArbaQ´s Nevada) 10 månader


Daisy (ArbaQ´s Nevada) 10 månader


Daisy (ArbaQ´s Nevada) 10 månaderSenare på kvällen så fick vi besök av Inger, Elin och Iso. Det hade nästan börjat bli mörkt då men vi han ta några bilder som jag ska lägga ut här framöver....

6 april
Så har påsken kommit och här snöar det! Trött man blir. Jag hoppas att ni andra påskfirare får en kanonhelg! Själv så ska jag precis ut i sökskogen! Villa altså på detta något konstiga sätt önska alla er en GLAD PÅSK!!

Den 2 april så fyllde min dvärgkull 4 år! Den bestod bara att Filippa K och Fritiof Piraten (Måns)!. Ett stort grattis till er! Filippa K är för övrigt mamma till vår M-kull.Måns är en trevlig kille som jag träffat några gånger på utställning!

Har även börjar kika lite på några bilder som jag tänkte att jag skulle dela med mig.


Nytrimmad Disa2


Ozzy 4 månader27 mars
Så fyller min D-kull hela 5 år. Alla i kullen heter något på kända skådespelare, tex Dolph Lundgren, Denzel Washington, Danny Kay, Dustin Hoffman, Drew Barrymore, Demi Moore och Darryl Hanna.

Tyvärr så gick mim halvfodertik bortredan när hon var cirka 5 månader gammal. Hon blev förgiftad av påskliljor. Varje år den här tiden så tänker jag på det. Jag hade ingen aning om att dom var så giftiga och inte Lilla Drew Barrymore´s matte heller. Symptomen blev som hunden hade ätit råttgift. Usch!!

Jag hoppas att dom andra vovvarna mår bra! Sköt om er allihopa och ett stort hipp hipp hurra till er!!

Förresten, bilden på valpen är från D-kullen. Den tog Sylvia Åkerblom när hon var hos mig och kikade på valparna. En ursöt bild på en ursöt valp!!

25 mars
Hallo igen, så har ännu en helg förflutet. Gårdagen ägnades åt barnkalas och idag så tränade jag sök. Hexa och jag har nu börjar med markeringar och idag var ingen riktig höjdardag. Matte fick hjärnsläpp och min lilla galning var ungefär som hon brukar. Galen och positiv! Det blir nog bra till slut. Jag skulle ha börjat med det som jag slutade med vid träning...

Fick en fin bild på ArbaQ´s La Toya från Camilla. Vi grundar inför världsutställningen i Maj!


Toya, dryga 1 år gammal

Sen var Madde här idag och vi trimmade lite på Musse (ArbaQ´s Muskot). Duktig Madde med pälsvården!!Musse, dryga 1 år gammalSlutligen så har vi vår egen Maggio, ArbaQ´s MagnoliaMaggie, dryga 1 år gammal21 mars
Har verkligen varit dålig med uppdateringar på hemsidan. Jag ber om ursäkt. Tyvärr visade det sig att Exit inte hade några valpar i magen så vi kommer inte att ha några dvärgvalpar till sommaren.

Ytterligare en tråkig sak; ett hundliv går alltför fort. Vi besked att Alva (ArbaQ´s Tussilago) och Sally (ArbaQ´s Tingeling) fått somna in. Båda flickorna/tanterna hade precis fyllt 12 år och mina tankar går till Erica och Therese. Det är alltid jobbigt när hundar går bort, men båda dessa tanter har ändå haft ett långt och bra liv! Tack Erica och Therese för att ni gav vovvarna ett bra liv.

Alva och Sally, ha det bra uppe i hundhimlen!!

Jag vill samtidigt gratulera Exit på sin 4 årsdag som var den 18 mars! Hipp hipp hurra till dig lilla gumman!

5 februari
Vi har tillbringat helgen hos min mamma i Sala. Lördagen ägnades åt skyddsträning i Harbo. Idag så fyller underbaraste Tuva hela 12 år. Vi vill gratulera alla i ArbaQ´s T-kull med ett stort Hipp Hipp Hurra!!

24 januari
Ibland missar man en hel del, som tex N-kullens 2-års dag! Den 21 januari, dagen efter min bror födelsedag så födde Qwinza ett gäng valpar som den 21 fyllde 2 år. Ett stort grattis till er alla! Hexa firade detta med att få smaka lite oxfile från lördagens middag. Mums tyckte hon!

20 januari
Tyvärr så visade det sig att det inte fanns några valpar i Kellys mage. Jättetråkigt, jag hade verkligen sett fram emot det!

Sen är det nytt år och nya tag, men jag har lovat att lägga ut bilder från Stora Stockholm Så håll till godo!


Söta Ostin-Postin


Ostinbarnet Toya-Boya (ArbaQ´s La Toya)


Ostinbarnet Dolly (ArbaQ´s Liza Minelli)


Zorrobarnet Musse (ArbaQ´s Muskot)


Ostinabranet Bailey (La Leias Brilliant Baliley)


Ostinabarnet Bessie från kennel La Leia


Däremot så har jag fått lite annat att se fram emot. Exit och Ostin har parats och förhoppningsvis så anländer ett gäng dvärgvalpar om cirka 9 veckor. Jag är så nöjd med Exit och Ostins tidigare kull. Jag har aldrig gjort om en kombination förut....