ArbaQ´s Kennel

Nyheter- 200116 December
Boss (ArbaQ´s Team Leader) deltog på Stora stockholmsutställningen med resultatet 1.a pris unghundsklass, 3.a unghundskonkurrensklass.

1 December
Tord och ArbaQ´s Titus debuterade i lydnadsklass 1. Resultatet blev 165,5 poäng och ett första pris. Titus var väldigt talför under tävling vilket resulterade i en del avdrag för pip och gnäll, men med en 10 i helhetsintryck så tycker jag att Tord måste känna sig förhållandevis nöjd ändå. Grattis till er båda!!

25 November
Alva (ArbaQ´s Tussilago) med matte Erica gjorde det igen! Ett stort grattis till er för ett första pris i lydnadsklass 1 med 178 poäng och en fjärdeplacering på Nacka BK. 10 på linförigheten och 9,5 på fria följet, inte fy skam. Lycka till i framtiden!

29 september
Utställningar vid Nynäshamn BK. Bricka (Stablemaster´s Bric-a-brace) blir BIR, BIG-3 och BIS-1 Veteran. Brickas avelsgrupp blir också BIS-1.
Kennel ArbaQ´s uppfödargrupp blir också BIS-1.
Lillis (ArbaQ´s Unexpected) blir andra bästa tik,
Maja (ArbaQ´s Trick or Treat) blir tredje bästa tik.
Boss (ArbaQ´s Team Leader) blir etta i unghundsklasskonkurensen med Hp.

23 september
ArbaQ´s Titus och Tord tävlar appellklass spår och blir uppflyttade med 265 poäng. Ett jättegrattis!! Bra jobbat Tord!

1 september
Alva (ArbaQ´s Tussilago) tävlade i lydnadsklass 1 och fick ett första pris med 176 poäng och placerade sig 5 av 21 ekipage. Bra jobbat Erica!

26 augusti
Ixi (Vendela v Bergherbos) tävlar appellklass spår i Borlänge BK och blir upppflyttad med 284,5 poäng och placerar sig därmed som nummer 1 av 18 deltagare.

14-16 september
Besök i England hos kennel Foxwood. Fina och jättetrevliga hundar. Besökte bla en engelsk utställning (länkar till några foton..)

15 september
Boss (ArbaQ´s Team Leader) och Maja (ArbaQ´s Trick or Treat) åker till Mariehamn på Åland, Finland. Boss vinner cert och blir BIR. Maja tar cert och blir BIM. Jättegrattis Kerstin och Maud!

1 juli
Heffa (ArbaQ´s Unforgettable) blir BIR på Gotlands SKK utställning.

30 juni
Lillis (ArbaQ´s Unexpected) tar ett första pris i lydnadsklass 1 med 182,5 poäng och vinner därmed tävlingen. Lillis får titeln LP1.

9 juni
Maja (ArbaQ´s Trick or Treat) genomförde MUH i Norrtälje med godkänt på skotten. Nu är samtliga i U-kullen MUH-testade och godkända på skotten.

3 juni
Ixi (Vendela v Bergherbos) tar R-CACIB på SKK utställning i Österbybruk.

13 maj
MUH på Väsby BK. Samtliga 8 hundar godkända på skotten. Tyvärr löpte Maja så att hon inte kunde delta.

21 januari
Ixi (Vendela v Bergherbos) tar sitt första cert i Åbo, Finland.